Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Barsel på Paradise Hotel
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Barsel på Paradise Hotel

13. May 2010 23:08, M

udbraendt

Har været (lykkelig!) mor i kun 11 dage og har allerede fået ammehjerne. Vidste den var gal, da jeg tog mig selv i at synge med på en Celine Dion-sang i radioen. Har desuden to gange puttet en nyvasket portion vasketøj i vaskemaskinen. Og så hører jeg kun mig selv sige "Gad vide om hun er sulten?", "Sover hun?", "S, har du overhovedet fået noget at spise i dag?" og "Jeeesus, hvor har jeg ondt i skrævet!" - det er de eneste hele sætninger jeg kan danne. Alt andet jeg formår at sige bliver ytret i Tarzansprog a la "Du' sød, jeg' træt", "Må ha' bad og mad!" og "fed lian dér".

Kan lige mande mig op til at se TV-avisen og Paradise Hotel - sidstnævnte er oven i hatten næsten en tand for avanceret for mig! Og jaja, jeg ved at det er bæ-tv, men man skal jo se noget virkeligt skidt tv for også at vide hvornår man ser noget rigtigt godt!!! Men når jeg så sidder der i sofaen og ser Paradise, så tænker jeg hver gang på hvor langt jeg ville kunne nå i det program sådan som situationen er nu?

Mens de alle fester og gi'r den gaz og knalder løs, så ville jeg sidde i loungen iført sorte rande under øjnene og en uldplaid mens jeg ammede mit barn. Jeg ville drikke en apollonaris, og hvis det gik vildt for sig, så ville der måske være et twist af citrus i den. Jeg ville ikke kunne bade i poolen pga. infektionsfare i underlivet, ville forøvrigt også se herrens ud i bikini. Ville koste rundt med alt og alle og be' dem om at bringe mig vand, bære vasketøjskurven op, gå ud med skraldet, støvsuge og rense poolen. De ville hade mig. Jeg ville falde i søvn i tide og utide og desuden udmærke mig ved at ha' fedtet hår,  mælkeplettet tøj og lugte svalt af sved. Jeg ville være så sygt dårligt tv! Men jeg ville kunne kommunikere flot med de andre deltagere, da jeg simpelthen ikke formår at tale i grammatisk korrekte sætninger længere...

 

Kommentarer

 1. Gry
  14. May 2010 08:04
  1

  Lige præcis! men hvad kalder man det så, når man ikke har ammet i 2 mdr og stadig ikke kan huske noget, og sætter meælken i skabet og den tomme tallerken i køleren?

 2. Julie
  14. May 2010 10:57
  2

  Gry - det hedder Søvnmangel. Det er level 2.

 3. Gry
  14. May 2010 13:08
  3

  Hmmm, hvornår går det over så? eller skal jeg spørge: hvad kommer så bagefter det? :o)

 4. Julie
  14. May 2010 15:18
  4

  Derefter bliver det ret meget som World of Warcraft. Det handler grundlæggende om at overleve og stige i levels. Og om at have det sjovt på trods af nye opgaver, der er så nøje tilpassede, at de hele tiden er udfordrende, men aldrig så svære at du giver op og nedlægger dit abbonement.

 5. A fra Midtjylland
  14. May 2010 18:06
  5

  Julie: LOL hvad siger det så om mig at jeg giver op hver gang jeg når lvl 25 med min Night Elf Hunter??

  M: Kom i gang med Time Team, det er trods alt ikke direkte fordummende...

 6. Gry
  14. May 2010 19:31
  6

  Det lyder ikke godt, jeg HADER WOW og alle de der spil :o)
  Men jeg er temmelig stædig, så mon ikke det går?

 7. Majbritt
  14. May 2010 21:40
  7

  Det er fantastisk at være nybagt mor, med alt hvad det indebærer - godt som skidt - selvom søvnmanglen kan trække tænder ud. Misunder dig og føler med dig... Mht Paradise Hotel tænker jeg at du ville være et forfriskende pust blandt alle disse unge mennesker, jeg bare har lyst til at give en røvfuld og sende i seng uden aftensmad... Hvad er det for noget TV vores børn vokser op med? Ja, mor er skuffet ;o)

 8. M
  15. May 2010 12:57
  8

  Hej med jer! Kan der kun trækkes paralleller til WOW? Jeg er mere fortrolig med Resident Evil, kan det bruges som sammenligningsgrundlag? Og A, Time Team har jeg luret på, kan ikke se at det er udkommet i Danmark? Men med nettet kan man naturligvis mange ting...
  Og Majbritt, har det på samme måde, de unge mennesker (gjorde jeg lige mig selv 60 år gammel der?) skulle ha' en ordentlig røvfuld og se at komme ud og mærke den virkelige verden uden for Paradise! De skulle alle hver og een gennemgå en fødsel sku' de! Så er der nok noget, der gør mere ondt end når de er ømme i korpus pga tømmermænd...

 9. A fra Midtjylland
  15. May 2010 13:42
  9

  De er slet ikke udkommet, BBC er nogle knoldesparkere, de har kun udgivet nogle få special editions, men ikke bulken af udsendelserne.
  Men vi kan snakke videre over den der cappucino (hvis du da er på kaffein?)

 10. M
  16. May 2010 13:51
  10

  A: Så jeg skal ha' nallerne i den helt store kanalpakke for at kunne se det? Og klart er jeg på kaffein - hvordan skulle jeg ellers kunne stå oprejst? SÅ giv du blot lyd hvis du kommer til byen:o)

Tags

Relaterede