Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Efter badet...
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Efter badet...

4. Aug 2010 15:38, M

Hver gang jeg har haft min datter i bad og hun er lækker ren og har fået noget godt vamset tøj på, så får jeg samme velværdsfornemmelse på hendes vejne, som jeg gjorde for min hamster, når jeg som barn havde rengjort dens terrarium grundigt og givet den masser af nyt velduftende savsmuld og store høvlspåner!

Hårhhh hvad, min datter er bare verdens bedste kæledyr!

Kommentarer

 1. Fru Z
  4. Aug 2010 15:59
  1

  Aij, jeg ved liiiige hvad du mener med det. Jeg har det egentlig stadig sådan med mine drenge. Men de er jo så store. Så det bliver mere når de needer en hjælpende hånd. Som igår hvor min ældste skulle på skadestuen med en hånd han var kommet til at mose lige friskt nok på under noget trampolinstunt.Da vi forlod skadestuen klokken nat, og han var rullet ind i sådan noget hospitaltstape,ny-røntgnet(?) og med en næsten kold Fanta, da var jeg også sådan. Eihh...min lille hamster. Eller.Du ved. Wellnessagtigt. På hamstermåden..

 2. Uden Relevans
  4. Aug 2010 19:10
  2

  Jaja bare vent til hun bliver 13 og vil ryge, slås med drenge og flytte hjemmefra :)

 3. Majbritt
  4. Aug 2010 19:59
  3

  I hear you!!! Og jeg har to børn og en hamster... :o) Og når børnene så også har fået klippet negle, så der det total velværdsfest... :o)

 4. M
  5. Aug 2010 21:57
  4

  Fru Z: Årh, man skal aldrig lukke sin hamster ud på de der havetrampoliner - de kommer bare til skade. Rigtig god bedring til din knægt! Til trods for anledningen, så lød det nu alligevel som en god mor&søn-udflugt:o)

  Uden Relevans: Hva' snakker du om? Det sker jo ALDRIG! Altså, jo hun bli'r forhåbentlig 13, men røg og drenge og flytten-hjemmefra, det kommer aldrig til at ske!

  Majbritt: Du har simpelthen en ægte hamster? Og sandt, festen kommer også til mig, når jeg har fået klippet neglene på LL - og hold da kaje, nogle klør de får på ingen tid!

Tags

Relaterede