Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » En junkie kom forbi
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

En junkie kom forbi

31. May 2010 22:47, M

Min favoritjunkie kom forbi i formiddags og ud over at diske op med sit dejlige selskab, så havde hun under armen herlige gaver OG en chokoladekage - for som hun selv sagde: "Jeg har ikke fået morgenmad, så jeg har taget en kage med"...og dér måtte jeg udbryde begejstret: "THAT´S my kind of girl!!!". Kan man andet end at elske et menneske, der spiser kage til morgenmad?
Og jeg blev hevet ud af lejligheden, som jeg har siddet fast i i den sidste tid. Ud i verden udenfor, hvor der var sol og et leben som man sjældent har set i provinsen. Lang gåtur med barnevognen, cafébesøg og impuls-tøjkøb (som fx, da jeg købte en cowboyskjorte????!?!? Var vist 14 år sidst jeg ejede en sådan!).

Den prægtige junkie, var simpelthen sådan en dejlig saltvandsindsprøjtning midt i min barselstid. Og endnu engang må jeg hylde konceptet "Blogland"! For var det ikke for bloggeriet, så havde jeg aldrig mødt hende. Jeg bliver simpelthen så begejstret, når det man foretager sig i cyberspace rækker ud i den virkelige verden og sød musik opstår!

Hovhov, hvad blev der egentlig lige af det sure brokkesvin fra Vestjylland, som jeg ellers har været i tusind år? Blev jeg lige pludselig munter og glad? Ja, det tror jeg da nok lige jeg gjorde! Hvor længe varer det ved? jeg ved det ik'? Uuuh, det' spændende...

Kommentarer

 1. Trine
  31. May 2010 22:54
  1

  Fantastisk dag! Det må vi gøre igen - og jeg forlanger du tager skjorten på, så!

  Jeg ærger mig stadig over det ikke lykkedes at stikke af med barnevognen, for hun er da godtnok for rå-lækker!
  Lige til at dyppe i kaffe!!!

 2. Anette
  1. Jun 2010 06:13
  2

  Hold da helt op. Det er jo fantastisk med sådan en favoritjunkie, der både kan blogge og bage. Meget bedre end Bilka, I assume? ;o)

 3. Husmoder/Gitte
  1. Jun 2010 09:47
  3

  Nååårrr, var det din baby Trine skulle sniffe. Hvor dejligt:)

 4. Pernille
  1. Jun 2010 13:43
  4

  Lyder som en dag lige til favorit skuffen:-)

 5. M
  2. Jun 2010 19:21
  5

  Trine: Skjorten hænger desværre allerede bagerst i skabet...jeg indså hurtigt, at jeg er bare ikke en cowgirl! Og kom endelig og forsøg at stikke af med barnevognen igen!

  Anette: Nemlig! MEGET MEGET bedre end Bilka!!!

  Husmoder/Gitte: Det var det da:o) Og hun sniffede hende helt i smadder!!!

  Pernille: Præcis, den dag røg hjem i gemmeren:o)

Tags

Relaterede