Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Human-muffin-woman!
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Human-muffin-woman!

16. Mar 2009 18:28, M

Arj, altså- jeg har fået muffin-form, som Uffe Buchard kalder det!

 

Nu har jeg gået med det her støttekorset (pga forstuvet ryg) i en uge. Dvs jeg har ikke lavet andet end at sidde - spændt ind og fyldt mig med madvarer. MASSER af madvarer- både rå og tilberedte! Og nu skvulper min torso ud over korsettet foroven, som en stor muffin lavet af menneskekød. Og så er det som om at dét dér korset stopper for al blodtilførsel nedefter, så mine ben er store, hævede og føles visne! I forvejen er de ikke særlig slanke. Korte, men tilgengæld usandsynlig brede!
Min krop har deformeret sig på blot 6 dage. Jeg elsker ikke situationen særligt meget lige nu!
Har været til kiroprakteren i dag og har fået lov til at sidde 25 minutter på en kondicykel i morgen. Det bliver man jo ikke slank af! Og jeg skal jo være slank inden jeg bliver gravid, for så er der knapt så meget renoveringsarbejde bagefter...har jeg ladet mig fortælle.

Har alligevel også tænkt at det projekt måske skulle lade vente på sig...for er det fedt med et decemberbarn? Vil ungens fødselsdag ikke bare drukne i konfekt og nisser? Kan man sætte et barn i verden, når hele Danmark er julestressede og i mangel på serotonin? På den anden side, det ville jo være en top julegave at få...

Kommentarer

  1. julie
    16. Mar 2009 20:12
    1

    Hej Maggie - så virker det! Nej, vent. Gjorde jeg også og fik super fint februar barn i stedet.

Tags