Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Idiotisk opskrift med pokkers også på!
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Idiotisk opskrift med pokkers også på!

25. Jun 2010 21:52, M

Hvis du gerne vil ha' ødelagt din computerskærm, så tænd først et fyrfadslys! Stil derefter lyset lige bag din bærbare computer - Husk at vinkle skærmen så den står ca. 20 grader skråt over lysets flamme. Lad der så gå en rum tid. Når der lugter af brændt plastik, skal du studse lidt over det, men slå det hen. Når lugten bli'r så slem at det begynder at genere luftvejene, så husk endelig, at du skal IKKE tjekke hvad det er der er årsagen til lugten, du skal blot åbne vinduerne for at få frisk luft. Når der så begynder at tone en mørk plet frem på skærmen, så skal du overveje om den har været i nærheden af en magnet - men slå også dette hen, eftersom der jo ikke er noget billedrør i skærmen. Du er færdig når plastiklugten ikke længere kan holdes væk vha åbne vinduer og når den sorte plet er blevet på størrelse med en ok stor champignon.

Og VUPTI! Så har du et stk. gennembrændt Macskærm, som dog stadig virker...men altså... PEZ OS', hvor er det bare ærgerligt'!!!

IMG_7135

Kommentarer

 1. Anne
  25. Jun 2010 23:08
  1

  Ej ØV! ØvØvØØØØØØØV!

  (der kommer børnecheck i juli. Køb en ny Mac til LL, og lån den, indtil hun bliver gammel nok til at få fornøjelse af den selv).

 2. Majbritt
  25. Jun 2010 23:18
  2

  Øv, hvor træls for dig... Kender godt ærgelsen ved at gøre sådan noget... Uf...
  Men pyt, inden længe har du vænnet dig til at pletten er der. Man ser den ikke når musikken først spiller... eller noget...
  Bedre held næste gang herfra :-/

 3. Sandra
  25. Jun 2010 23:28
  3

  Øv!
  Look at the bright side - den virker stadig;-)

 4. pernille
  26. Jun 2010 00:13
  4

  nej nej da hvor ærgerligt!

 5. Det Forkromede Overblik
  26. Jun 2010 08:53
  5

  Det er trist...! Faktisk er det anden gang jeg hører nogen der oplever det... ØV! Hvordan ser den ud på bagsiden?

 6. pånyeeventyr
  26. Jun 2010 10:19
  6

  ejjjjjjj hvor træls! du har vel ikke en af de der gode forsikringer, der dækker nærmest alt fjollet man gør ved sin bette compis?

 7. M
  26. Jun 2010 11:51
  7

  Anne: Du si'r noget meget klogt lige dér!!! LL ska' da ha' en Mac!!!

  Majbritt: Jeg er spændt på hvor længe musikken skal spille før jeg ikke ser pletten længere;o)

  Sandra: Sandt, den fungerer og det er det vigtigste! Men på den anden side, hvis nu den var gået helt i smadder, så var jeg jo nødt til at købe en spritny toplækker Mac...og det er jo heller ikke det værste;o)

  Pernille: Nemlig! Det er simpelthen for åndssvagt:o/

  DFO: Uuh, så det er altså en kendt opskrift? Og bagpå er den blevet bulet og brun...ikke just det man forbinder med et design fra Apple...

  Pånyeeventyr: Nej desværre...men sådan en skal jeg helt klart ha' næste gang jeg skal ha' en ny computer!!! Har heller ikke tal på hvor mange gange jeg har spildt kaffe eller smoothie ned i tastaturet - sjovt nok har den overlevet hver gang. Min Mac er en sand fighter!!!

 8. A fra Midtjylland
  26. Jun 2010 12:55
  8

  Ring lige til dit forsikrings selskab alligevel.. Man ved jo aldrig.. Du kan højest få et nej, og så er du jo ikke værrere stillet end nu er nu.
  Vi fik dækket vores 'gamle' stationære da den satte ud..

  Glem alt om de der tåbelige ekstra forsikringer, de dækker som regel kun det, dit eget selskab allerede dækker, eller det du alligevel har ret til via købeloven.

 9. Majbritt
  26. Jun 2010 14:57
  9

  Ja, jeg kan godt se at der skal et ordentligt orkester til... "Man" kunne måske ringe til forsikringsselskabet og sige at "man" havde slukket ilden i apparaturet med en stor spand vand??!!?? Og derfor er nødt til at få en helt ny af dem!!?? (En skam at du ikke kan se mig, for jeg ser enormt snedig ud ligenu)

 10. M
  26. Jun 2010 23:26
  10

  A fra Midtjylland: Du si'r noget! På mandag ringer jeg til forsikringsselskabet og hører om der er noget at gøre...som du siger, man kan jo allerhøjst få et nej...

  Majbritt: Jeg forestiller mig dit snedige ansigt...og jeg ka' li' det:o)

 11. Lika
  27. Jun 2010 17:38
  11

  Der fik du mig til at grine, men eeeej hvor træls.. stakkels lille mac.

 12. M
  27. Jun 2010 17:57
  12

  Lika: Hvad? Du griner af min ulykke??? Arj okay,jeg kan godt se, at jeg simpelethen har været en klovn. Overvejer seriøst om min mac ikke snart skal pensioneres...

 13. Julieumulie
  12. Jul 2010 23:03
  13

  ELSKER du findes Marie. En ligeså klodste som mig. Ødelægger satme alt selvom jeg virkelig prøvet at være forsigtig.............

 14. Maria
  14. Jul 2010 11:47
  14

  Hehe, jeg har lavet en noget lignende. Først brænder min Mac-harddisk sammen MED mine specialedokumenter. Så får jeg en splinterny-hamrendelækker MacBookPro - som jeg så i et tørstigt specialeøjeblik omtrent 10 dage senere smider en kop the ned i. Det kunne den ikke lide. Det kostede lige 4000 bobs ekstra at få en flinker mand til at fixe den splinternye-hamrendelækre-thefyldte Mac at reparere.

  Så jeg er med dig!

  P.s. God idé med børnechekcen. Det åbner op for nogle helt ukendte og fantastiske muligheder. Hvornår er der risiko for, at min snart 3-årige søn vil have sit glattejern tilbage?

Tags

Relaterede