Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Ildelugtende lokker
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Ildelugtende lokker

25. May 2010 13:34, M

 Ahaaaaa, nu forstår jeg hvorfor nybagte mødre får klippet pagehår!!! Det er jo for at undgå store kager af gylp i lokkerne!!!

Hmmm...skal, skal ikke?

Kommentarer

 1. kristinept
  25. May 2010 14:38
  1

  Ah ja, og når hun bliver lidt større, så er det de kærlige udgnatninger af brugte rugbrødshapsere, du kan glæde dig til at gense ved aften-gennemredningen. Mit hår er gået fra langt til mellemlangt (efter første gylp i hår) til page (efter første opkast i hår) til kort nakke (efter ovenatående)...

 2. christina
  25. May 2010 15:19
  2

  NEJJJJ det må du ikke gøre... Marie jeg tænkte faktisk på det, da jeg sendte dig pakken.. at sende en hårelastik med.. du må IKKE klippe dit dejlige garn af.. skam dig at du overhovedet tænker på det..!

 3. Fie
  25. May 2010 18:51
  3

  Neeeeeeej! Det er første skridt mod provinsmodebrille og friske striber i håret og fornuftige sko og crocs og alt muligt!

 4. Anne
  25. May 2010 19:49
  4

  Nej? NEJ!
  Jvf. ovenfor. Fie har ret. Og jeg husker pludselig med gru den bog om graviditet og barsel, som jeg lånte på biblioteket, da jeg var gravid med nu-snart-10-årig. Som havde et helt kapitel om, hvordan man kunne forberede sit ydre på mor-rollen. Med billede af kvinde iført fornuftig page og ammevenlig kjole i pastelfarver og med knapper ned foran. Og ja, gu er det praktisk, men ...*suk*.

  Nej: Køb en af de der store hårklemmer eller hårgafler eller hvad de hedder, med "tænder" som kan gabe over hele manken, hvis du snor den op på hovedet. Så kan du sætte håret der, når det skal holdes væk, og tage det ned, når du trænger til at være ekstra dejlig.

  ...medmindre selvfølgelig, at du virkelig har lyst til noget pageklip. Sådan rigtig "jubii, det er sommer - forandring"?

 5. A fra Midtjylland
  25. May 2010 20:41
  5

  Skal ikke!

  Vær venlig at tænke tilbage til Bilka...

  Kan du huske alle de der koner af ubestemmelig alder, med den samme brede bag og korte røde hår?

  Det er det du stiler direkte imod...

  Kom ind i kampen med/mod provinsen!

  Er desuden slet ikke sikker på at det ville klæde dig..

 6. M
  25. May 2010 20:46
  6

  Kristinept: Rugbrødsudgnatninger? Åh, hvad håret ikke kan gemme på!!! Det lader til at det nemmeste vil være at lade sig kronrage med det samme? Og godt at høre at du er i live - der har været grumme stille på din blog? Og jeg mangler stadig at gi' dig køleskabsdokumentation...beklager mit sløve optræk...

  Christina: Okay, jeg skammer mig...men jeg tænker alligevel på det;o) Synes der er hår og gylp og babyfingre, der river totter ud af hovedbunden hele tiden!!! Noget helt andet, har du fået min mail? Jeg fik den retur et par gange fra mailerdæmonen, håber den er gået igennem?

  Fie: Hehe...er det så nu jeg ikke skal sige, at jeg faktisk har planer om at købe nye briller? En kæk provinsmodebrille i en frisk farve? Crocs kommer dog ALDRIG til at ske!!! Det lover jeg!!!

  Anne: Jamen Anne - 'praktisk' er jo netop kodeordet! Overskuddet kører på minimum og pagehår og snedige kostumer, hvor man lige kan knappe op til barmen lyder som sød musik i mine ører. Men jeg læser hvad du skriver og jeg lytter (for jeg læser nemlig højt!). Og måske jeg lader håret være...for jeg føler ikke trang til en sommerpage - jeg føler udelukkende trang til at alt skal være praktisk og nemt...jeg er splittet...jeg fortryder det jo nok...

 7. M
  25. May 2010 20:53
  7

  A: All right, du skræmmer mig - fin pædagogik;o) Tror jeg smutter i Bilka og køber een af de der hårklemmer som Undreland-Anne nævner. Jeg lover at komme ind i provinskampen så straks jeg har fået sovet mindst fire timer i streg...

 8. Lykke
  26. May 2010 08:16
  8

  Skal afgjort ikke!

  Lod selv de lange lokker falde til fordel for et funky kasserolle-look, men der går ikke en dag, hvor jeg ikke er bekymret for, om folk overhovedet kan se funky-heden, eller om de bare tænker "nå, hun har rigtignok fået mor-hår, hende der!"

 9. Rina
  26. May 2010 19:38
  9

  Smart :- ) men måske du skulle finde en anden form for pandehår ;- )

 10. Lis
  26. May 2010 20:05
  10

  LÆG SAKSEN FRA DIG!!!! NU!!! OGSÅ NEGLESAKSEN!! ALT SKARPT!!

  Elastik, hårbånd, hårklemme, whatever, men INGEN SAKS!!!!

  Blev der sagt.

 11. Fru Z
  26. May 2010 20:36
  11

  men nogle bliver jo også klippet, fordi håret nærmest falder af, i store onde ammetotter. Så er det jo på en måde ikke et valg. Mere.
  Nåhm. Hår vokser ud igen. Du skal bare huske, at der ikke findes noget så ondt som kort morgenhår. (med eller uden provinsstriber) Langt hår kan samles i en mere eller mindre klædelig elastik, kort hår skal vaskes.
  Se det var da også en slags argument for ikke at klippe, når nu du er så træt :)

 12. M
  26. May 2010 22:38
  12

  Lykke: Orv ja, den er farlig! Hvis jeg lavede kasserollen her i vestjylland, så er der højst sandsynligt ingen, der ville lure at jeg bare var smaddertrendy!

  Rina: Hva'? Tænkte ellers at det netop var pandehåret, der var det smarte???

  Lis: Også neglesaksen? Men så får jeg jo de længste negle og dem kan der vel også sætte sig gylp op under?

  Fru Z: Har endnu ikke oplevet store totter falde af...kan jeg forvente det? Har købt et stort bundt hårelastikker i dag...så må jeg se hvor lang tid jeg orker at køre på dem...

 13. Fru Z
  27. May 2010 22:03
  13

  nej nej, du taber ikke håret pr. automatik..men NOGEN taber håret. Det var bare det. :)

 14. Majbritt
  27. May 2010 23:08
  14

  Bliver nødt til lige at springe ind med en kommentar (er uddannet frisør, men "praktiserer" ikke længere - blev tryllet om til pædagog)Langt hår er klart det nemmeste når man har en masse at se til. Det er også et tidspunkt hvor man er en smuuule følsom, så er den nye frits ikke som man havde drømt om, er det pænt træls. Mit råd - for jeg forstår godt dit ønske om nyt hår - er at få en gedigen etageklip og lidt lyse striber... Det letter og giver en god effekt uden at lave radikalt meget om i hårmængden... Jeg kan lige så godt indrømme at da jeg fik datter nr 2, farvede jeg mit hår så grundigt at det faldt af, og jeg er nu den heldige vinder af en lækker gryde a la Prins Valiant eller noget... Så kan rigtig godt forstå dig, men taler af erfaring når jeg siger; prøv lige at simre over det en ekstra gang. Held og lykke ;o)

 15. M
  29. May 2010 23:24
  15

  Majbritt: Jeg vil overveje etager - det lufter sikkert godt her til sommer...selvom jeg har brugt mange år på at få mine længder lige lange. Men noget skal ske! Og det skal ske meget meget snart!

 16. Majbritt
  29. May 2010 23:32
  16

  Ja, så kan jeg godt se at mit etage-råd stinker lidt :-) Jeg ønsker dig i hvert tilfælde en rigtig god-hår-dag og håber du får lækkert garn du bliver glad for...

Tags

Relaterede