Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Ko til tørre
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Ko til tørre

19. Apr 2010 15:21, M

Vi bor i en opgang, hvor vi deler vaskemaskine med to andre husstande. I morges hev jeg vasketøjet ud af maskinen og det lugtede bemærkelsesværdigt ilde! Og man skal jo i forvejen ikke spøge med en gravids næse! Den kan lugte ALT! Og den her lugt var ikke den normale vasketøjslugt, den her lugt var rigtig rigtig dårlig - på den virkelig dårlige måde - med dårlig på! En fuldstændig udefinérbar lugt som jeg ej før har svinet mine næsebor til med! Da jeg så lige var nede i baghaven for lidt siden blev jeg klogere! Så tror da pokker! Se lige hvad der hænger på tørrestativet nu:phpA9yCMs

Nogen her på matriklen har åbenbart afpelset en ko, vasket og hængt hylsteret til tørre. Det er sådan noget der gør, at S og jeg bare skal ha' eget hus NU altså!!!

Kommentarer

 1. christina
  19. Apr 2010 15:33
  1

  EJ hvor sygt.. det er da helt vildt :-) Tænk sig - jeg forstår godt, at I gerne vil flytte... puha.. meget kan man leve med.. men naboer der boller og en ko til tørre.. tsk tsk

 2. M
  21. Apr 2010 09:45
  2

  Christina: De meget højlydte seksuelle udskeejelser hører vi heldigvis ikke rigtig noget til længere - nu skændes de bare i stedet.
  Men at de vasker lugte-køer i vaskemaskinen...DET er altså bare ikke rigtig godt nok!!!

 3. Julie
  21. Apr 2010 11:24
  3

  Årh kan de da ikke snart gå fra hinanden, de underboer? De gør jo bare alles liv uudholdeligt, inkl. deres egne.
  Nå, men jeg er splitsekunder fra at udvikle mig til den der veninde der sender sms´er og skriver kommentarer og ringer og lægger beskeder på din mobil, hvor eneste budskab er: har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? har du født? Har du?
  Men jeg VIL ikke være den veninde. Eller mor/svigermor. Jeg er bare så spændt, mand. Kan du ikke bare en ve-kage? Det er noget med en masse kaffe og kakao i. Du kan sikkert google opskriften.

 4. AB
  21. Apr 2010 14:05
  4

  Har du født?
  (jeg tager gerne rollen Julie, så slipper du)

  Så: Har du født?

 5. M
  21. Apr 2010 14:46
  5

  Julie & AB: Iiiih altså nej jeg har ej! Eller har jeg? Uh, tror I? Måske jeg har...måske jeg ikke har...
  Nej, okay - det har jeg altså ikke! Jeg skal jo lige se Lost færdig før der er tid til sådan noget useriøst pjat som at føde;o)

 6. Anne
  22. Apr 2010 00:14
  6

  Du kan godt nå at se Lost færdig når du har født. Som regel er de meget nemme at leve sammen med, de første par uger - hvis man lige kan se bort fra den sejlende døgnrytme. Begge gange nåede jeg da i hvert fald at tænke, at det var sgu da meget nemt med sådan en rullepølse - før den rullede sig ud for alvor, og opdagede at den havde rettigheder og at hele verden kan fjernstyres med en vedholdende hyletone...
  øh... nå.

  Men har du født, så?

 7. Lis
  22. Apr 2010 20:03
  7

  Hvad sker der her? Har du smuttet mandler? eller mandel, er det vel strengt taget:)

  Jeg vidste slet ikke, at man kunne putte en ko i vaskemaskinen. Og jeg er da ellers fra landet!

 8. M
  22. Apr 2010 22:15
  8

  Anne: Og Lost kommer helt klart til at lappe ind over et barn - for nu har jeg fundet et prægtigt sted på nettet, hvor jeg kan se de to sidste sæsoner:o) Og nej, endnu ingen fødsel...

  Lis: Ingen smuttede mandler endnu - begynder at tvivle på om hun overhovedet komme ud? Og tro mig, det er også ganske nyt for mig at man kan vaske en ko i vaskemaskinen - og jeg er vokset op lige ved siden af landet!

 9. Majbritt
  22. Apr 2010 22:55
  9

  Har lige opdaget din blog. Du skriver helt fantastisk humoristisk... En skam du ikke spurgte mig om en kop kaffe... Jeg ville gerne have "mødt" dig... Held og lykke med fødslen :o)

 10. julie
  22. Apr 2010 23:01
  10

  Har du født nu så? Eller nu? Hva? NU??? Jeg går i seng nu, men RING i det sekund du føder! Aj, gazz, lad være med det. Bare fød, helt stille og roligt, og så send mig en sms en af dagene. Eller et par mdr. efter. No worries, no presure. Baaaaare slaaap aaaaaf.

  (har du født nu? Eller er du ude og drikke kaffe med Majbritt, det venlige menneske?)

 11. M
  22. Apr 2010 23:25
  11

  Majbritt:Tak for held og lykke og rare ord - det gjorde godt:o)

  Julie: Næhæij, intet barn! Ville du dø, hvis jeg sagde terminen var rykket til slutningen af august? Og ej heller kaffe med Majbritt, selvom jeg gerne ville!!!

Tags

Relaterede