Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Nu er den her! Endelig kan du holde dit agern varmt!
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Nu er den her! Endelig kan du holde dit agern varmt!

25. Oct 2009 21:50, M

Når jeg ser mine medsøstre hækle, så bli'r jeg så misundelig på, at nogen bare kan finde ud af det der! Trine og Britta har jeg længe beundret for at lave sådan nogle flotte ting. Og de inspirerede mig da også til at investere i en favnfuld hæklegrej.
Men dét dér med at hækle, ik'? Jeg vil så gerne og jeg HAR virkelig prøvet, men jeg må indse, at jeg er ikke Einstein i garnformat! Forsøgte forleden og endte med at stirre på sådan en dims her:

Mig: Se!
Mitandetjeg: Ja, hvad er så det?
Mig: Det er jo...der er...den er blå!
Mitandetjeg: Okay, fint - men hvad skal den bruges til?
Mig: Ja og så er det jo sjovt at hækle!
Mitandetjeg: Jaja, men hvad er det du har lavet?
Mig: Nå det...det er...prøv at se, er det ikke forunderligt, som man kan vikle garn sammen og pludselig har man et færdighæklet produkt?
Mitandetjeg: Jo ganske forunderligt, men hold nu op! Sig hvad det er?
Mig: HOLD NU K..., det ved jeg jo ikke, vel! Jeg har fulgt tre forskellige hækleinstruktionsvideoer på youtube og bladret i en masse hæklebøger!!! Jeg ved ikke hvad det er, okay! Det var hvad der kom ud af det!

S træder pludselig til: Næææ, se, du har lavet en agernhat!

Mig: Tak min skat! Det er jo lige netop det jeg har! En agernhat - selvfølgelig!

Og så fik jeg da blod på tanden:

php1PwEEc

Så jeg freestylede og fik lavet en olivenske af uld!

Nej okay...jeg har indset det: der må være andre hobby'er derude, som jeg er bedre til... Jeg bøjer mig i støvet og overlader hæklenålene til dem der kan!


Kommentarer

 1. Leoparddrengen
  25. Oct 2009 22:53
  1

  Hvad mener du? Det er da danish design når det er bedst?!

  Du må ikke helme før du også har hæklet en padde-skjoldsvarmer!

 2. sara
  25. Oct 2009 23:03
  2

  Jeg ved ikke noget værre end kolde oliven. De skal være lune, så en olivenske af uld det holder! :) 3. Anne
  25. Oct 2009 23:51
  3

  Sæt den til salg på Etsy, og du er sikret fame and fortuneever after ...på Regretsy .

  Bortset fra det, så er den da superfin, og Sara er inde på noget af det rigtige. Det bliver koldt nu, og der må da være et marked for lunt køkkengrej. Måske skulle du overveje at følge op med en stegegaffel i angora?

 4. M
  26. Oct 2009 07:01
  4

  Hot olives and one angora-stegegaffel comming up!

  Arj, men hør nu lige engang, lige som jeg troede at jeg kunne sætte flueben ud for hækle-hobbyen, så vælter det ind med inspirerende forslag! Og leoparddreng, hvad regner du mig for? Jeg HAR da selvfølgelig lavet en paddeskjoldvarmer (eller snarere en kappe), men efter at jeg er blevet opdaget af en bloglæser, som bor på vejen med forhaven, så er jeg blevet paranoid og tør ikke lege der mere...

 5. Christina
  26. Oct 2009 08:45
  5

  He he - du KAN da hækle.. hvis du kan lave så små dimser, så har dine fingre da flair for det.. At dine oliven bliver holdt lune ? Hvordan klarer du vask? Den kan da ikke krympe dén hat? Kan den?
  Hvor hyggeligt at hilse på dig forleden... Ret morsomme ting du har at byde ind med. Keder man sig i jylland, når man vandrer rundt i andres forhaver? Eller er der hang til havenisse i næste liv... ?

 6. Britta
  26. Oct 2009 15:06
  6

  Det kunne være du skulle kigge her:

  http://www.malkebotten-britta.blogspot.com/

 7. M
  27. Oct 2009 06:39
  7

  Hej Christina - og herligt at møde dig i lørdags:o) Og nej, jeg kan jo virkelig ikke hækle...på den anden side - du lokker mig lidt...hvad nu hvis jeg bare lavede en kodylt-stor agernhat, så kunne jeg jo bruge den selv? Se, det var da en plan...
  Og det dér med forhaveræs...det kan meget vel udspringe af ikke-andet-at-lave. Og det er jo dét jeg siger: jeg trænger til en god hobby eller to...og på den måde ender man med at indhylde sine olivener i uld;o)

 8. Christina
  27. Oct 2009 10:40
  8


  Marie - hvis du laver en agern-hat i brun med kvist - så vil jeg gerne købe den!!!! Den glæder jeg mig til at se...! Hæklerier og strik kunne jeg heller ikke før jeg blev gravid med den store... Jeg kan stadig ikke hækle.. men synes det er hyggeligt... alle de hormoner i graviditeten gav mig trang til rede-byggeri og mor-rolle forberedelse... altså at være kreativ.. Er du der nu? Griner.. du har da ikke lavet en agern hat - men en lille hue til frøet i maven.. :-) Go tirsdag..

 9. julieumulie
  27. Oct 2009 16:36
  9

  Man kan altid bruge en agern hat.
  En agern hat er et misforstået projekt. ALLE burde have deres egen agern hat.
  Jeg kunne godt bruge en agern hat. Det kunne jeg altså :-D

 10. M
  27. Oct 2009 17:13
  10

  Christina, hvis jeg nogensinde formår at lave en hel agernhat i rigtig menneskestørrelse, så forærer jeg dig den lige på stedet! Og måske du har ret- jeg er begyndt at bygge rede...eller hækle rede, selvom det startede som beskæftigelsesterapi mens kvalmen var på sit højeste... Men ku' da snildt øve mig på at strikke agernhatte i fosterstørrelse i større og større modeller som ugerne skrider frem! Ja da! Nu ved jeg så også allerede hvad ungen skal ha' til sine fødselsdage fremover:o)

  Og Julieumulie, du er også på agernhatkonceptet? Hillemænd, du og Christina si'r noget - måske jeg virkelig har fat i noget her...

 11. julie
  27. Oct 2009 20:56
  11

  Faktisk... hvis du kan lave en 10-15 stykker, så vil de passe perfekt til børnenes Barbapapaer. Og de skal da også have varme ører til vinter! Jeg tror også der var et marked indenfor julepynt... nisse-agern hatte til gør det selv folket.

 12. M
  27. Oct 2009 21:52
  12

  Julie...shit, jeg kan godt se, at jeg får travlt! Kan mærke, at folket kræver agernhatte! Agernhatte en masse!!!

 13. Trine
  29. Oct 2009 23:48
  13

  Og blogland ligger øde i besynderlig graviditetscrawing. Jeg er målløs. Selvom jeg faktisk tænker at en agernhat ville klæde min tandbørste...

 14. Lena
  31. Oct 2009 19:42
  14

  [smiler stort] ha ha. Der fik du virkelig smilet frem. Mange tusind tak skal du have :-)

  Jeg synes faktisk dine agern kommer til at lige bitte små nisser med den hat der...

 15. julieumulie
  31. Oct 2009 19:43
  15

  Jeg har en herre go idé til dig!! en panodil hat. Så kan man altid holde sine panodiler varme. Hvis man nu pludselig vågnede efter en mega brandert i sin trappe opgang, så var det måske meget smart at ha en panodil varmer.. eller ej eller jo.

 16. Astrid
  1. Nov 2009 21:54
  16

  HAHA - jeg er sikker på, at der er masser af agern derude, der har brug for at få lunet ørerne. :)

Tags

Relaterede