Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Shhhhhh...
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Shhhhhh...

10. Jun 2010 22:21, M

tistileJeg er kommet i en mødregruppe. Jeg VIDSTE det - Min datter er The Golden Ticket til et socialliv her i det lokale! Det er dejligt! Men der er noget galt altså! Hvorfor er det altid, at jeg har lyst til at sige politiske eller pædagogiske ukorrekte ting, når jeg er sammen med folk der ikke kender mig? Det er åndssvagt, for jeg kan godt blive stemplet som værende dum og komplet uansvarlig - og det er jeg altså ikke! Men kender I ikke den der trang man kan få når man fx sidder juleaften i kirken og så bare har sådan en afsindig lyst til at råbe et eller andet frækt eller citere Nietzsche af sine lungers fulde kraft?

Og når jeg så sidder i den mødregruppe, så kan jeg godt spørge om der er nogen der har noget imod, at jeg ryger når ungerne er der (de ved jo ikke at jeg er fanatisk ikkeryger). Eller påstå at jeg da laver grøntsagsmos til mit barn ved at blende McDonalds-fritter. Eller sige at i morgen ta'r vi ned til guldsmeden og få lavet hul i ørerne på ungen eller at jeg gi'r mit barn et ordentligt sprøjt kras parfume hver dag, fordi jeg synes duften af spædbarn er herreklam. Det falder bare ikke i god jord og jeg VED det jo, men hvorfor gør jeg det så? Hvorfor kan jeg ikke bare holde kaje? Jeg er jo ikke interesseret i at folk skal tage afstand fra mig?!??!?!!?

Kommentarer

 1. Leoparddrengen
  11. Jun 2010 00:25
  1

  Kan jeg godt lidt genkende - men det er vel noget med den måde din (og min) humor fungerer på, med at vende ting på hovedet.

  Jeg plejer så ikke at befinde mig i kirke juleaften, så de frsitelser har jeg ikke prøvet.

  Og så er jeg da iøvrigt ret trist over at høre, at du har lungekræft?! Men det er vel al den ikkerygning?

 2. Husmoder/Gitte
  11. Jun 2010 08:11
  2

  Sys sgu bare du skal sige det. Kan jo være, at det åbner op for at tale om sværere ting hvis nu man lige får grinet lidt. (kæft en kedelig kommentar....)

 3. M
  11. Jun 2010 08:45
  3

  Leoparddreng: Er glad for at du genkender:o) Og åh nej, nu oplever jeg igen at mit ammehovede ikke kaperer pudsige ordspil - for jeg går ud fra at der er noget i "ikkerygningen" som jeg ikke forstår...? Enlighten me...

  Husmoder/Gitte: Problemet er at jeg som oftest er den eneste der synes der er sjovt og at jeg egentlig bare bliver mødt med et skeptisk blik. Må hellere forsøge at vente med at være "sjov" til jeg er i rette fora!

 4. Line
  11. Jun 2010 09:19
  4

  ha ha... vent til andet barn og anden-gangs-mødregruppe, der kan sige ufattelig mange mærkelig ting uden at nogen ser skævt til en. Eller vent bare til du kender dem lidt bedre, hvem ved måske sidder der en med samme humor i bland, og så har du fået dig en soulmate i det jyske...!

 5. AB
  11. Jun 2010 09:23
  5

  Arrrh, fyr du bare løs. Lige pludselig begynder de at kende dig for den du er, og så synes de, ligesom alle os andre, at du er skide sød og herresjov :-)

  Jeg oplever ved mig selv, at det er nervøsitet, der får mig til at sige sådanne ting. Som et slags forsvarsskjold. Hvis så det falder skævt ud med relationen, så kan jeg altid sige, at de forstod alligevel heller ikke min humor og omvendt. Så er man beskyttet mod dårlige oplevelser....eller noget...læste jeg i hvert fald i min psykbog fra sem :-)

  Nå, men på næste lørdag fyrer du bare løs, ikke. Vi er ikke så nemme at skræmme og lur mig om ikke der er en eller to, der griner med også. Og så glæder jeg mig i øvrigt til endelig at se Socialbilletten LIVE. Nammenam, små bebser, altså!

 6. Leoparddrengen
  11. Jun 2010 10:16
  6

  @M

  Du skriver bare om at citere Nietzsche af dine lungers fulde kræft...

 7. Majbritt
  11. Jun 2010 13:11
  7

  Som de andre, synes jeg også bare at du skal give los og fyre løs. Humor er altså bare en lidelse der hverken kan (eller skal) tøjles eller kureres... Jeg reagerer på nøjagtig samme måde, som du beskriver. Da jeg skulle giftes og stod og ventede på startskuddet bag dørene til kirken, kæmpede jeg med den vildeste lyst til at råbe "BØØHH". Min gode opdragelse fik krammet på mig, og jeg nøjedes med at svinge buketten og sige "hej" højt. Tror du ikke det har noget med spændingen at gøre også? God fornøjelse :o)

 8. Marina
  11. Jun 2010 13:12
  8

  Jeg plaprer altid helt sindsygt når jeg er nervøs (og det er jeg næsten altid når det er nye mennesker). Det fungerede ok den gang hvor jeg ligesom var ekspert i ting og der var en vis forventning om at jeg skulle sige noget, men der er mange andre sammenhænge hvor jeg hurtigt bliver for meget for folk. Andre har det modsat, de får ikke sagt et muk, heller ikke når alle sidder og venter på netop deres mening.

  Jeg har aldrig kommenteret her før for du er så tjekket og sjov at mine ord bliver gumpetunge, men nu gør jeg det altså, fordi du bor i den by hvor jeg ligeom lidt skal flytte til og jeg kender heller ikke et eneste øje og da slet ingen stukatører der elsker at plaske med gips.

 9. Brit
  11. Jun 2010 22:52
  9

  Bare rolig - de nyeste undersøgelser viser at folk med humor lever længere og er mindre deprimerede - så "bring on the sarcasm" - det er sundt:-)

 10. Fru Z
  11. Jun 2010 22:53
  10

  Jeg kom til at tænke på Tourettes..

 11. Det Forkromede Overblik
  11. Jun 2010 22:57
  11

  Kære M - Jeg synes du er et frisk pust i blogland. Din sarkasme, dine skøre indfald og alt det jazz har virkeligt været outstanding at følge, så jeg vil slutte mig til AB, og pointere, at hvis de trunter klarer de første 20 minutter med dig, må de være solgt... Ellers er der fanme noget galt med dem!

  Min tidligere leder sagde: Livet gælder ikke om at gøre mest korrekt eller tjene flest penge. Det gælder om at have de bedste historier, når man sidder på plejehjemmet - Hvis man kan huske dem!

  Du har præsteret så meget spas, at enhver mødregruppe burde prise sig lykkelige over at få 'rystet posen' i forhold til ble, bæ, bryst og barn snakken...

 12. M
  12. Jun 2010 11:31
  12

  Line: Jeg krydser fingre for en soulmate- og det skal da retfærdigvis siges, at der er een i gruppen som jeg har god fidus til:o)

  AB: Jeg har tænkt over hvad du har skrevet og er kommet frem til at jeg tror egentlig ikke at jeg plaprer løs pga. nervøsitet. Tror ikke jeg er nervøst anlagt når det gælder nye folk, føler mig snarere bare altid tilpas ved at "her er nogle nye mennesker - og det er ski da hyggeligt, så lad os kaste os ud idet-agtigt". Og AB, jeg glæder mig enormt til at vise dig socialbilletten! I al beskedenhed vil jeg påstå, at hun er PSYKONUTTET! Specielt efter jeg er begyndt at køre Goth-stil på hende med eyeliner og piercinger og sorte sparkedragter!

  Leoparddrengen: Gud hvor jeg ærgrer mig når jeg laver sådan en grimmer een! Er trods alt datter af to dansklærere og det forpligter jo på en måde! Jeg må straks få den rettet...det er godt at jeg har min helt egen leopardprikkede stavekontrol:o)

  Majbritt: Årh, du skulle da helt klart ha' råbt BØØØH! Men at råbe hej og svinge med buketten er da også ret kækt gjort!

  Marina: Du flytter hertil? Har jeg ikke skræmt dig nok med mine vestjyske beretninger? Hvordan kan du slippe dit vidunderlige Fejø-hus? Men altså, hvor herligt alligevel! Det er jo dig, som skal lære mig alt om hvordan man holder have - når S og jeg får sådan en! Lov mig at gi' lyd når du rykker hertil, for så skal vi drikke en kop kaffe sammen og så kan du plapre som en sindssyg og jeg vil lytte begejstret!

  Brit: Humor, æbler og fisk to gange om ugen - så bli'r man gammel;o)

  Fru Z: Det ville da ikke være helt fjollet, med en diagnose er man nemlig altid undskyldt;o)

  DFO: Tak skal du have:o) Din tidligere leder lyder kløgtig, hans ord vil jeg bestemt tage til mig! På mandag går jeg ud og ryster de andres poser igen - med fornyet energi og oprejst pande!!!

 13. Lisbeth
  12. Jun 2010 19:07
  13

  Hahaha - jeg synes, du skal gøre det - og så fortælle os om reaktionerne bagefter :D

 14. Marina
  12. Jun 2010 19:32
  14

  Tja, det var faktisk ikke med vilje, men direktionen synes ligesom at min mand skulle flyttes dertil og så må resten af familien kaos jo følge med også selvom vi må forlade den ø og det hus vi elsker. Det sagt har du nu ikke skræmt mig spor og Holstrebro ligner et udemærket sted og i hvertfald bedre end så mange andre steder vi kunne være blevet sendt hen (på Lolland-Falster ville vi f.eks slet ikke på vilkår bo og det var derfor vi fandt Fejø. Denne gang går det ikke med den slags snyd der står bopæl centralt i centerby i kontrakten). Med hensyn til have skal du først og fremmest undgå den sorte granit som samtlige haver i Holstebro synes at være dækket af. Resten kommer med kærlighed.

 15. M
  13. Jun 2010 10:53
  15

  Lisbeth: Jamen, jeg har allerede gjort det - utallige gange i utallige situationer...og når reaktionerne udebliver, så er det man sidder og ville ønske at man bare ku' tie stille ind i mellem...

  Marina: Jeg flyttede også med S fordi han fik arbejde her...og ja her er godt nok mange sorte granithaver og med MASSER af havelir i form af små statuer, figurer, solure og diverse... Og klart skal vi ikke ha' sådan een!!! Men vær velkommen i det Holstebroske når tiden kommer:o)

 16. Julie
  13. Jun 2010 14:06
  16

  Jeg har det ligesom AB, og Chandler Bing, humor er min forsvarsmekaniske. Hvis jeg nu er den, der gør allermest grin med mig selv, så gør det ikke så ondt, hvis de andre gør grin med mig bagefter...

  Man kan prøve at starte i det små, med sine bemærkninger, og ligesom lodde stemningen og humoren i gruppen. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at min seneste mødregruppe netop faldt til jorden for mig på det grundlag, at der var en enkelt som tog ALT jeg sagde bogstaveligt. Det skal man ikke! Hun må jo have troet, at jeg var den værste mor i verden...

 17. Christina
  13. Jun 2010 17:39
  17

  Kære M... hvid de ikke kan klare din humor, så er det dem der er noget galt med.. jeg elsker at være i rum med dig - fordi du er den du er... Men hvis du giver den 147 gas - så blæser du dem jo ud af lokalet.. men hvor er du skøn.. Knus fra C

 18. Cecilia
  14. Jun 2010 14:16
  18

  Hahahaha - fantastisk at jeg ikke er den eneste!

 19. Britta
  14. Jun 2010 15:56
  19

  Jeg håber virkelig at vi kan få den kop kaffe/te næste gang jeg er helt deroppe i det vestjyske, for jeg har det også med at lukke sådanne underlige ting ud ;-) Gad vide om det var grunden til at jeg ikke var helt på bølgelængde med min mødregruppe..?
  Var forresten meget tæt på dig i torsdags, men havde en 5 årig på bagsædet der ville hjem til bedste. Glæde dig - 2 min inde i en 2½ times køretur lyder det første "hvornår er vi hos bedste" omme fra bagsædet. SUK!

 20. M
  16. Jun 2010 09:01
  20

  Julie: Jeg har ofte svært ved at starte i det små...starter gerne med et tordenbrag og bygger mig derefter langsomt op;o) Tror det er farligt for både dig og mig at blive taget bogstaveligt...heeeej, man kan komme galt afsted!

  Christina: Årh Tak søjde Christina - og jeg glæder mig fælt meget til at skulle være i rum sammen dig igen lige omelet!!!

  Cecilia: Arj, melder du dig ikke ind i min mødregruppe så?

  Britta: Hvad??? Ville han hellere hjem til bedste end at besøge mig? En for ham komplet fremmed i det vestjyske? Jeg er fornærmet, knægten ved jo ikke hvad der er godt for ham;o) Jeg krydser fingre for at det lykkes næste gang, vil fryde mig over at høre dig lukke underlige ting ud:o)

 21. timberland classic tall boots
  30. Dec 2011 07:17
  21

  Your job is to timberland mens boots deliver each sentence to the best of your ability.Don’t live your life in the past! Learn to live in the present, to overcome the past. Stop the past from influencing your daily life. Don’t timberland womens 6-inch premium boots allow thoughts of the past to reduce your personal best. Stop the past from interfering with your life. Learn to recover quickly.I have been attached, deeply attached, to a few timberland boots people; but I have been interested in men in general not for their own sakes, but for the sake of my work. I have not, as Kant1) enjoined, regarded each man as an end in himself, but discount timberland boots as material that might be useful to me as a writer. I have been more concerned with the obscure than with the famous. They are more often womens timberland premium boots themselves. They have had no need to create a figure to protect themselves from the world or to impress it. Their idiosyncrasies2) timberland shoes store have had more chance to develop in the limited circle of their activity, and since they have never been in the public eye it has timberland boots brown never occurred to them that they have anything to conceal. They display their oddities3) because it has never struck them that timberland for sale they are odd. And after all it is with the common run of men that we writers have to deal; kings, dictators, commercial magnates are from our timberland boots wheat point of view very unsatisfactory. To write about them is a venture that has often tempted writers, but the failure that timberland black shoes has attended their efforts shows that such beings are too exceptional to form a proper ground for a work of art. They cannot be made real. The ordinary is the writer's richer timberland earthkeeper boots field. Its unexpectedness, its singularity, its infinite variety afford unending material.The great man is too often all of a piece; it is the little man that is a bundle of contradictory timberland wheat boots elements. He is inexhaustible. You never come to the end of the surprises he has in store for you. For my part I would much sooner spend a month on timberland boots factory a desert island with a veterinary surgeon than with a prime minister.For even as love crowns you so shall he crucify timberland online outlet you. http://www.timberland1973.com/. HXM

Tags

Relaterede