Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Uha-uha, en fremmed kommer til byen???
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Uha-uha, en fremmed kommer til byen???

27. May 2010 13:55, M

phpUK1qoJ

Hehehe...provinsen altså! Tsk tsk tsk...Faldt lige over denne nyhed på den lokale netavis!

Tilkald journalistskaren! Der er kommet en kineser til byen!!! En mand af anden etnisk oprindelse end vestjysk??? Hvem er han? Hvad vil han? Hvad gør han her? Han har helt sikkert gang i noget ulovligt!!! Han er ihvertfald mystisk!!!

En sætning i artiklen som "I udekampen i lørdags mod Otterup var der også en kinesisk udseende mand på plads, og han blev ved den lejlighed smidt ud af stadion" er altså lige til at more sig over på den ærgerlige måde!

Kineseren hedder sikkert bare Anders, er adopteret fra Korea og er forøvrigt smadderdansk...og så er han helt tosset med lokalsport, men det kan man nok ikke skrive en nyhedsartikel om?

Kommentarer

 1. Leoparddrengen
  27. May 2010 15:27
  1

  Holy crap?!

  Minder mig om en artikel jeg læste fra 70'erne, tror jeg, hvor en Neger havde vist sig på gågaden i en jysk by - kan faktisk godt være det også var Holstebro. Stor sensation, og lokalbefolkningen havde flokkedes om ham, for at se at det nu kunne være rigtigt.

  Bortset fra det, lad os sige det er rigtigt at han kommenterer kampen til kina, og der det laves væddemål? Hvad mener de med en juridisk gråzone? Sålænge han bare kommenterer kampen er der da ikke noget at komme efter? Og hvis vi nu også skal til at have jurisdiktion over om de må spille på hvadsomhelst i Kina, så har vi vist fået storhedsvanvid?!

 2. M
  30. May 2010 00:26
  2

  Leoparddreng: Hvad? En ægte neger? Det skulle nok også få mig på gaden!!!
  Juridisk gråzone er da også noget værre vrøvl Nu må dansken altså lige styre sig - eller skal vi virkelig til at reagere med bål og brand og udsmidning hver gang en asiat viser sig på en fodboldtribune?

 3. Lykke
  8. Jun 2010 11:10
  3

  Ja, der sker sgu noget i provinsen these days. Tilsyneladende især i den allervestligste del, jf. http://politiken.dk/indland/article989566.ece. Hvem sagde, at der kun sker noget i københavn ;-)

 4. M
  10. Jun 2010 19:06
  4

  Lykke: Åh ja "The Dildo Incident", byens store samtaleemne! Jeeeesus altså;o)

Tags

Relaterede