Smartlog v3 » When in doubt, make tea! » Zzzz...zzz...ZZ...Vol.II
Opret egen blog | Næste blog »

When in doubt, make tea!

Skribler-, brokker- og grublerier fra den virkelige virkelighed i det vestjyske...

Zzzz...zzz...ZZ...Vol.II

29. May 2010 23:08, M

Er det bare mig, eller er det der Jurupian Song Kong Text ikke gået hen og er blevet ét stort freak show? Jeg ville passe flot ind på scenen med barselsakne i hele krydderen, en klumpfiskkrop og håret sat med gylp...og jeg ku' vel også peppes op med et par vindmaskiner og noget baggrundsfyrværkeri? Hold k... hvor er man blevet ammelam, når man drømmer sig til Oslo en lørdag aften...

Har forstået og accepteret, at som nybagt mor er livets gang ikke inddelt i døgn á 24 timer, men forløber i 2-3-timers intervaller. Er lykkelig, men fuldstændig fysisk gennemsmadret. Har mærkelig hud og hekseskud (som dog er på retur). Veninder og bloglæsere har fået talt mig fra at få klippet håret af...men i morgen gør jeg da så bare noget andet - OG INGEN KAN STOPPE MIG! Jeg ved man ikke bør, men hvis nu jeg sylter mig godt ind i solcreme? - Jeg går fanderme i solarium! Har jeg ellers ikke gjort siden dengang jeg var ung. Men jeg er grå i hovedet og lufter konstant min ekstremt blege barm. Jeg trænger til at gløde og til at være lidt delikat! Tror jeg bruger tandtråd i aften ved tandbørstningsseancen...det er da en start på at "rydde lidt op" i mig selv. Godnat og hej hej fra skudt-i-låget-smadret-M


Kommentarer

 1. Majbritt
  30. May 2010 00:03
  1

  Din stakkel... Håber prinsessen snart begynder at puttenulle lidt længere. Bare 4-5 timers sammenhængende søvn gør underværkere... Jeg har faktisk præsteret at sidde og sove henover min datter imens jeg ammede hende... Charming!!!

 2. M
  30. May 2010 00:28
  2

  Majbritt: Oooork, det har jeg også allerede præsteret flere gange...sidste gang vågnede jeg op og havde savlet hende ned i hovedet...

 3. Louise
  30. May 2010 09:44
  3

  Jeg får op til seks timer i træk om natten – til gengæld står krapylet op kl. 4.15. HVER dag! Træt er et ord, man først lærer betydningen af, når man får børn, ikke sandt? Hej fra lidelsesfællen

 4. Lena
  30. May 2010 10:31
  4

  Hø, hø. Held og lykke med det solarium. Hvis du ikke kan finde 30 minutter uden barneskrål, er der også selvbruner-metoden ;-)

 5. Husmoder/Gitte
  30. May 2010 10:39
  5

  Det kan faktisk godt lade sig gøre at sove med ammende baby i armhulen..altså... Baby med i dobbeltsenge. mor ligge på siden, baby æder (og æder og æder og æder) mor sover. ang det der solarie. Hvis du har fået strækmærker, så put for guds skyld en masse solcreme på, mine næsten et år gamle ar, hævede da de fik en smule sol på ferie. Gør avs.

 6. Fru Z
  30. May 2010 10:39
  6

  Jeg synes godt nok det trak helt sindssygt i det der Oslohal. Jeg ville klage hvis det var mig der lige havde sat håret, og så vælter der bare sådan en norsk stormvind lige ind i hårlakken på en.
  Nap du bare noget sol. Og noget tandtråd. Og hvad med at bruge frisørpengene på et nyt stykke tekstil, eller en fodmassage ligefrem? Det gør så godt indeni.
  Da min den ældste var så ny, at vi stadig ikke havde forladt barselsgangen, bekymrede jeg mig selv ved at falde i søvn mens jeg lå og kiggede på ham. Og ikke vågne ved at han så pludselig lå og skreg mig lige ind i smasken. Min nabomakker måtte kravle ud af sin rede for at ruske mig i skulderen, og fortælle mig at han ehm, var vågnet.
  Gudskelov fik jeg lov at tage ham med hjem alligevel.

 7. A fra Midtjylland
  30. May 2010 11:05
  7

  Skulle lige hilse og sige at den danske maj sol altså sagtens kan klare lidt kulør i disse (læs igår) dage..

  Var til marked i Viborg, da jeg tog afsted var der overskyet og det truede med regn..

  Jeg er nu tomat rød på begge kinder og næsen, samt udstyret med en yndig streg ned over venstre kind... Hertil gik mit hovedlin..

  Note to selv... få en middelalder-gangbar stråhat og husk solcreme..

  Mangler du noget nålebundet til tumletrolden?

 8. Majbritt
  30. May 2010 11:29
  8

  Ha ha, nu hvor du skriver det, så synes jeg pludselig jeg kan huske at jeg har gjort noget lignende, men jeg slog det hen i et forsøg på at beholde min værdighed. Total naivt! Når man har børn sover man bare som en skudt ko (når man har mulighed for det), og det er der intet prinsesse over. Min mand har været så "sød" at beskrive for mig, hvordan jeg sover med åben mund siddende i sofaen en gang imellem.

 9. Trine
  30. May 2010 18:42
  9

  Hold your horses!
  Jeg nupper gerne en tur med baby, så nogen kan komme i selvbruner-ovnen eller nappe et bad eller hvad nogen nu lige trænger til.
  Måske bare at få lov til at gå på lokum i fred?
  Du ved hvad jeg mener, ik!
  Og jo-tak, jeg HAR været der! Og husker alt for glimrende hvordan det er at vågne op i en stol og en akavet stilling mens resten af verden snorker, og man ikke tør flytte på sig fordi barnet endelig sover....
  Og så bliver man siddende selvom ens arm er ved at visne af!

 10. Morfar
  31. May 2010 10:39
  10

  Solarium er kun farligt for teenagere og ved overdrevent brug. slå dig løs :)

 11. Maja
  31. May 2010 18:39
  11

  Hurtig genvej til sollækker hud er Natusans bodylotion med selvbrunereffekt. Kan nemt påsmøres efter badet - også af os der ellers bliver zebrastribede efter et forsøg med selvbruner. Bare huske at vaske hænder bagefter (med mindre du er til gulerodsfarvede håndflader).

 12. M
  31. May 2010 22:12
  12

  Louise: Seks timer??? Seks timer??? SEKS TIMER??? Du er jo verdens heldigste nybagte mor!!!!!! Og så passer det da glimrende med at du kan stå op klokken 04.15 og se homeshopping-kanalen, hvor man kan købe køkkenmaskiner og power ridere!!! Tror ham Villads virkelig har fat i den lange ende;o)

  Lena: Det tog lige 15 minutter væk fra matriklen og så var den kulør ordnet:o)

  Husmoder/Gitte: Tricket med at ligge på siden har desværre vist sig at gå superdårligt hånd i hånd med ondt i ryggen, men så fluks ryggen er i orden igen - så skal AL mad indtages liggende;o) Og mht til strækmærker, så er jeg een af de der irriterende heldige mødre, der ikke har fået ét eneste mærke...fatter ikke hvordan det lige lod sig gøre?

  Fru Z: Haha, ja der var saft suseme gang i Celine Dion-maskinen - troede ikke man kunne få mere vind i håret end hende? Frisørpengene blev i dag brugt på en KÆMPE bunke tøj, så noget rigtigt har jeg gjort:o) Gid jeg, som du gjorde, kunne vågne ved at naboen gjorde mig opmærksom på at mit barn skreg, men det er som om jeg kun sover en meget overfladisk søvn og vågner bare ved lyden af at hun blinker med øjet. Og vel har både S og jeg begge tunge øjenlåg, som hun garanteret arver - men det er altså ikke fordi det BRAGER når de går op og i...

  A: Årh, det ser sikkert godt og løjerligt ud på samme tid;o) Godt du ikke også var iført skibriller - de gi'r også altid en hel særlig tanline. Og nu må jeg lufte min uvidenhed: Hvad er noget nålebundet?

  Majbritt: Arj ja, man ta'r sig ikke just nydelig og feminin ud, når der savles og snorkes igennem:o)

  Trine: Og du gav mig både ægte sol på næsen og lov til at gå på toilettet i fred - du er en guldklump!!!

  Morfar: Sådan! Se, det er et solarieråd jeg kan ta' og føle på! Hvorfor er du ikke ansat i sundhedsstyrelsen?

  Maja: Jeg ville ønske at selvbruner lige var mig - men jeg synes det lugter ilde...Sådan lidt af støvet smårådden grøntsag...eller noget... Men tak for dit tip:o)

 13. Mette
  1. Jun 2010 11:39
  13

  Doves body lotion med selvbruner effekt har OVERHOVEDET ikke den der lugt. Den er genial og bruner lidt efter lidt - EGO: man undgår at blive orange.

 14. M
  2. Jun 2010 19:25
  14

  Mette: Tak for tip, den skulle jeg måske prøve. For solariet fungerede ikke rigtigt - jeg havde nemlig syltet mig ind i så meget solcreme faktor en milliard, at man overhovedet ikke kunne se at jeg havde fået en solarietur:o(

 15. Mette
  2. Jun 2010 22:49
  15

  Hej - første gang jeg er fordi din blog, men faldt over dit indlæg om ikke at få noget søvn. Det satte mig fuldstændig tilbage i tiden, da jeg 3 gange i træk har gennemgået den helt specielle tid det er med et nyt, spæd menneske på en halv meter.

  Og så er du jo hylende morsom, hvilket er en fantastisk egenskab for ikke at blive lettere skizofren af mangel på søvn....

Tags

Relaterede